top of page

V Spa ja Tammeka uuendasid oma koostöölepingut

Mõne aasta eest Tartus uksed avanud Lõuna-Eesti suurim sauna ja hoolitsuskeskus V Spa jätkab 2020 hooajal Tammeka koostööpartnerina. Jalgpallifännidele pakutakse rõõmu hooaja vältel Tammeka sotsiaalmeedias välja loositavate auhindadega ning V Spast saab peagi algaval hooajal ka Tammeka esindusmeeskonna algkoosseisude esitleja.


V Spa müügijuht Karl Voo avaldas koostöölepingu uuendamise üle head meelt. „Meie jaoks on oluline, et Tartu piirkonna inimesed hooliksid oma tervisest ja kõige vahvam on seda teha muidugi läbi hasardi. Tammeka on eeskujuks nii meile, kui ka kõigile teistele liikumise entusiastidele ning meil on hea meel, et saame neid sellel teekonnal ergutada,” võttis Voo asja kokku.

Tammeka esindusmeeskonna mängijad nautimas päikest ja spaamõnusid. Foto autor/allikas: V Spa


„Tammeka esindusmeeskonna kodumängud on klubi fännidele ja tervele Tammeka kogukonnale pidupäevaks ja on äärmiselt tore, et saame teha sotsiaalmeedias ka sellel hooajal erinevaid temaatilisi publikumänge. Mõnus linnapuhkus spaakülastuse näol kulub alati kõigile ära olenemata sellest, kas sa oled tegevjalgpallur, harrastussportlane või hoopis mõne muu valdkonna inimene,“ rõõmustas koostöö üle Tammeka kogukonnajuht Heiko Sallok.


Peresõbralikus V Spas ootavad rohked basseiniatraktsioonid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Spaa oma 13 erinevat sauna ja 11 veesilmaga viib külastaja Tartust lahkumata Surnumere äärde puhkama ning Türgi hamamidesse lõõgastuma. V Spa pakub oma külalistele ka päevaspaa pakette, kus lisaks vee- ja saunakeskuse külastusele saab ennast premeerida heaolumaailmas pakutavate hoolitsustega.


Lisainformatsioon: Kristjan Tiirik, kristjan@jktammeka.ee, 55 608 923

132 views
bottom of page