top of page

Treeningtegevus jätkub individuaalsel kaugõppe meetodil

Kuna hetkel kehtib Eestis koroonaviiruse COVID-19 leviku tõttu eriolukord, oleme peatanud situatsiooni selginemiseni kõikide Tammeka treeninggruppide kogunemised. Sellest tulenevalt jätkab Tammeka treeningtööd individuaalsel kaugõppe meetodil.

Vajadusel on jalgpalluril võimalik harjutada ka individuaalse kava järgi. Foto autor/allikas: Tammeka arhiiv


Kuidas näeb välja individuaalne kaugõpe?

  • Korra nädalas saadab treener koos nädala infokirjaga ettevalmistatud treeningkava, kus on välja toodud sooritamist vajavad ülesanded. Ülesannete juurde on lisatud selgitavad videod, korduste arvud jms vajalik info.

  • Kui laps peaks aga haigestuma ja ei saa treenimisega tegeleda, soovitame me sellest hoolimata õpetuste ja videote läbi vaatamist, et meel püsiks rõõmus ning tarkused ei läheks kaduma.

  • Kui harjutuste kohta või nende sooritamise käigus tekib küsimusi, siis võib võtta ühendust treeneriga, kes on lahkelt nõus jagama täiendavaid selgitusi.

  • Kui mängijal puudub harjutuste tegemiseks vajalik jalgpallivarustus, siis palume samuti võtta treeneriga otse ühendust ja kokkuleppe korras saavad kõik klubiliikmed varustust ka laenata. Sealjuures paneme rõhku varustuse ohutule üleandmisele.

Kuidas on muu elu klubis eriolukorra ajal korraldatud?

  • Jalgpallikool Tammeka kontor on suletud ja inimesed on suunatud kaugtööle.

  • Kõik, kuni 1. maini toimuma pidanud jalgpallivõistlused (ka Premium liiga kohtumised) jäävad ära või on kuni olukorra lahenemiseni edasi lükatud.

  • Tammeka poolt hallatav Sepa jalgpallikeskus on avalikkusele suletud.

Klubi jagab täiendavat infot operatiivselt nii Tammeka Facebookis kui ka e-maili teel. Oma edasises tegevuses lähtume ametlike Eesti tugistruktuuride soovitustest ja hetkeolukorda hinnates.


Võimalusel liikuge värskes õhus ja püsige terved!


MTÜ Jalgpallikool Tammeka

327 views
bottom of page