top of page

TORTUGA TRAVEL PUBLIKUMÄNG


Jalgpallikool Tammekal on äärmiselt hea meel tervitada tagasi oma toetajate rivis Reisibürood Tortuga Travel, kes sarnaselt hooaegadele 2016, 2019 ja 2020 paneb õla alla Tammeka publikumängule, et 2023 aastal staadionile Premium liigat ja Tammekat vaatama tulevatel pealtvaatajatel oleks võimalus loosiõnne korral sõita kahe inimese preemiareisile Türki, mis toimub kevadisel koolivaheajal 2024 aastal. (Paketi hinnanguline maksumus on 1500 eurot)



Tortuga Travel varasemad võitjad



Loosimängus osalemiseks on huvilistel võimalus Tammeka esindusmeeskonna kodumängudel osta omale 2 eurone loosipilet või piletid, mille seast loositakse omakorda igal kodumängul välja kolm õnneliku, kes pääsevad lõppvooru, mis toimub esindusmeeskonna viimasel kodumängul 02.12.2023 ja kus selgub siis see üks ja ainus õnnelik, kes koos kaaslasega 2024 aasta kevadisel koolivaheajal reisile sõita saab.


Selle sama loosi raames on võimalik igal Tammeka kodumängul võita ka väiksemaid auhindasid. Juba saabuval pühapäeval on võimalik loosi kaudu omandada erinevaid Semu tervisetooteid (mahlad, moos, glögi).


Tammeka tegevjuht ja juhatuse liige Kristjan Tiirik:” Siiras rõõm, et Tortuga Travel on tagasi Tammeka toetajate ringis tuues taaskord kodumängudesse lisandväärtust loosiauhinna näol. Kutsun kõiki oosimängus osalema, sest lisaks võimlusele võita reis, loosime iga mäng veel väiksemaid auhindu.”


Tammeka hea sõber reisibüroo Tortuga Travel on Tartu ettevõte, mis on loodud 2007 aastal ja kelle peamiseks tegevussuunaks on puhkusereiside müük.


Tortuga Traveli firmamärgiks on isiklik suhe kõigi sihtkohtade ja majutusasutustega, kuna enamus potentsiaalseid sihtpunkte külastatakse ise eelnevalt ja veendutakse, et pakutavad teenused ja tingimused, oleksid Tortuga Traveli kliendile parima hinna ja kvaliteedi suhtega. Samuti pakub Tortuga Traveli meeskond kõigile huvilistele konsultatsiooni, et iga reisihuvilise võimalused ja soovid täpselt kaardistada ja parimaks võimalikuks paketiks vormida.


Tortuga Traveli teenuste, pakkumistega ja kontaktinfoga saab tutvuda aadressilt ​​https://www.tortuga.ee või büroo facebookikanalilt https://www.facebook.com/tortuga.ee


241 views
bottom of page