top of page

Tere tulemast IGOR DUDAREV!

Viimati FCI Levadia särki kandnud Sillamäelt pärit Igor Dudarev siirdus uueks hooajaks mängima JK Tammeka ridadesse. Möödunud hooajal sai ta mänguaega Levadia eest 19nes mängus ja 1279 minutit. Sinna lisanduvad mõned mängud Esiliigas ja Karikasarjas.

Tunamullusega võrreldes on need numbrid selgelt väiksemad ja see ajendas Igorit leidmaks uut stabiilsemat mängupaika.



"Minuga võttis Tammeka juhatus ühendust juba detsembris. Nad teatasid, et meeskonna peatreener Kaido Koppel näeks mind uuel hooajal oma meeskonnas! Mina ei tahtnud kiirustada ja otsisin endale ning oma perele häid variante välismaalt. Lõpuks need pakkumised olid minu jaoks vähem huvitavad või oleksin pidanud veel mõned nädalad pakkumisi ootama. Ja kes seda teab, millal ja kas olekski midagi huvitavat tulnud. Lõpuks oli Tartusse tulemise otsus üsna lihtne, sest ma näen seda hea uue väljakutsena. Eks ma salamisi loodan, et õnnestub isiklikult teha hea hooaeg ja ühel hetkel piiri taga mängida."


"Iga treener, kellega koos olen töötanud, on aidanud kaasa minu jalgpalluri karjäärile. Eriti suured teadmised ja vundamendi minu jalgpallurikarjäärile lõid treener Vadim Dmitrievich Dobizh, aga ka Vladimir Alexandrovich Kazachenok ning treener Evgeny Semenovich Terentyev. Suure panuse minu arengusse andsid seblased Alexander Rogic and Marko Savic kes tõid mulle selliseid teadmisi, millest mul varem aimugi polnud!"


"Tammeka meeldib mulle! Ma näen siin noori lootustandvaid mängijaid, kellel on suured ambitsioonid Eesti rahvuskoondist esindada tulevikus."


"Alati kui tulime Tartusse mängule nägin tribüünidel tulihingelisi ja siiraid Tammeka fänne, kes toetasid oma meeskonda terve mängu. Ma märkasin, et oli palju väikseid ja noori sportlasi, kes oma meeskonnale kaasa elasid. See tegi ka mulle palju rõõmu!"


"Kui hooaja eesmärkidest rääkida, siis ma usun ja loodan, et suudame meeskonnana veel arenenda. Parandada tulemusi nii Premium Liigas, kui ka Eesti Karikasarjas. See ehk toob publikut veelgi tribüünidele juurde, mis annab ka meie mängule veel uue tõuke ja energia!"


Tammeka meeskonna järmine Taliturniiri kohtumine seisab ees juba tuleval laupäeval, kui EJL jalgpalli hallis kohtutakse 16:50 algavas mängus Narva JK Transiga.


Premium liiga hooaeg läheb lahti 8.märtsil ning siis võõrustame Sepa Jalgpallikeskuses Viljandi JK Tulevikku.

277 views
bottom of page