top of page

Tammeklaste suvised plaanid ja ettevõtmised

Suvi on teadagi parim aeg jalgpalli mängimiseks kuna muru on roheline ja õues valitsevad üldiselt mõnusad soojakraadid. Loomulikult on ühe korraliku jalgpalliklubi peamised suvised plaanid ja ettevõtmised seotud üldiselt jalgpalli mängimisega, aga samas tuleb suvel kindlasti ka puhata ja muid vähem või rohkem sportlike tegevusi ette võtta. Toome siinkohal ära nimekirja suurematest klubilistest ettevõtmistest ja plaanidest, millega üks korralik tammeklane oma suves arvestama peaks.


Fännireisid Tallinnasse


3.juunil on toimumas Tallinnas A Le Coq Arenal suve alustav suursündmus, kui ühe päeva jooksul mängitakse maha kolm suurt finaali, mille võitja lisaks aule ja kuulsusele, saab koju viia suursuguse karika.

Kahjuks jäi Tammeka esindusmeeskonnal kõige napimalt finaalikohast puudu, kui karikavõistluste poolfinaalis tuli 0-1 alla vanduda FC Flora meeskonnale. Küll aga on koha finaalis kindlustanud Tammeka U19 meeskond, kellel samuti tuleb suures finaalis vastu astuda Flora eakaaslastele. Finaalipääs on endiselt võimalik ka Tammeka esindusnaiskonnal, kes küll esmalt peaks 24.05 toimuvas poolfinaalis alistama Tabasalu naiskonna.

Seoses sellega, et U19 võistkond on juba finaalis kindlasti mängimas ja loodetavasti liitub nendega ka esindusnaiskond, organiseerib Tammeka suurele karikafinaalide päevale ühise Tammeka fännireisi. Täpsem info selle kohta on peatselt jõudmas ka klubi erinevatesse kanalitesse.

Selleks aga et ka naiskond oleks 3. juunil Tallinnas poolehoidjatele rõõmu pakkumas ja klubile kuulsust toomas, korraldab Tammeka juba sissejuhatava fännireisi 24.05 Tabasallu, et naiskonda toetada ja üheskoos finaalikoht kindlustada. Kõigile tammeklastele on fännireis Tabasallu tasuta.

Küsi infot ja registreeri mõlemale fännireisile- monica@jktammeka.ee


Suvised treeningajad


Tammeka treeninggrupid lähevad üle suvisele treening-graafikule alates 12. juunist. Täpsemat infot jagavad gruppide peatreenerid oma nädalakirjades ja suvised ajad peaksid peatselt näha olema ka Sportlyzeri rakenduses iga treeninggrupi kalendris.


Pärnu Summer Cup 2023


Nagu viimastel aastatel meeldivaks traditsiooniks on saanud on Tammeka suure delegatsiooniga ka sellel suvel külastamas Pärnut ja sealset suurturniiri- Pärnu Summer Cup, mis sellel suvel on toimumas 29.juuni-02.juuli. Sellel aastal on Tammeka turniirile lähetamas 16 võistkonda ja ligi 250 osalejat, millega ollakse traditsiooniliselt suurim ja jõuliseim turniiri külastav jalgpallikogukond. Juba lähiajal jagavad treenerid ka lapsevanematega täpsemat ja detailsemat infot turniiri logistika ja maksetingimuste kohta. Infot turniiri, osalevate võistkondade ja muude pakutavate tegevuste kohta võib leida http://summercup.org/



Tammeka noored eelmise aasta Summer Cupil


Suvised laagrid


Traditsioonilised suvelaagrid on toimumas vastavalt gruppide peatreerite plaanidele sellel suvel Tammeka hea partneri Kääriku puhke- ja spordilaagri treeningkopleksis. Täpsem info iga grupi laagri toimumise aja, maksumuse ja logistika kohta jõuab mängijate ja lapsevanemateni gruppide peatreenerite kaudu. Seoses Kääriku laagrikompleksi väga heade tingimuste ja suure populaarsusega on Tammeka suvised laagrid sellel ja ka järgmisel aastal veel pisut piiratud formaadis, kuid vastavalt eelkokkuleppele oleme aastast 2025 korraldamas Käärikul täispikkuses 5-8 päevaseid jalgpallilaagreid.


Puhkused


Lähtudes viimastest rahvusvahelistest uuringutest, et ka jalgpallurid ja jalgpallitreenerid on inimesed, kes suvisel ajal peaksid mõneks ajaks võtma aega akude laadimiseks ja heade ideede kogumiseks on ka sellel suvel plaanis tavapärased suvepuhkused. Üldiselt on suvepuhkused jäänud juulikuusse ning vanemate võistkondade puhkus on umbes kaks ja nooremate võistkondade puhkus kuni neli nädalat. Kuna gruppidel on erinevad võistlus- ja treeningplaanid, siis päris ühtset ja üleklubilist puhkuseaega klubis see aasta ei ole ja võistkonnad peavad suvist siestat vastavalt peatreenerite poolt vastu võetud plaanidele. Täpsem puhkuseinfo juba peatreeneritelt endilt ja Sportlyzeri kalendrirakendusest.

Juuli esimesse poolde on planeeritud ka Tammeka kontori puhkuseperiood ning sellel ajal ei pruugi kõik küsimused ja probleemid kohest vastust saada, kuid kindlasti proovime akuutsematele küsimustele ja muredele võimaluste piires reageerida.


Tammeka linnalaager


Tammeka on esmakordselt korraldamas 10.-13. juulil suvist linnalaagrit, kuhu on oodatud osalema 100 esimest registreerujat vanuselises vahemikus sünniaastatega 2010-2015. Kuna laager ei keskendu niivõrd palju jalgpallile vaid pigem erinevatele sportmängudele ja muudele lõbusatele ja harivatele tegevustele, siis eelnev jalgpallikogemus ega ka klubiline kuuluvus ei ole tähtsad.


Prognoositav laagripäeva ajakava:

09:45 kogunemine Sepa Jalgpallikeskuse tribüünidel

10:00 Sissejuhatus päevale ja jagunemine gruppidesse

10:15 Tegevuste algus

12:00 - 12:45 Lõunapaus koos sooja lõunasöögiga

13:00 - 16:00 Tegevused jätkuvad

16:00 laagripäeva lõpp

Laagris toimuvad tegevused:

  • Erinevad palli- ja liikumismängud

  • Saalihoki reeglite tutvustus ja erinevad võistlusmängud

  • Käsipalli reeglite tutvustus ja erinevad võistlusmängud

  • Zorb ehk mängud/võistlused mullipallides

  • Köievedu

  • Külla tuleb Rakvere Politseimuuseum

  • Ja kindlasti veel palju muud

10.-13.juulil (4 päeva) toimuva laagri hind 65€ lapse kohta (sisaldab 4x lõunasööki ja kõiki laagris toimuvaid tegevusi)

Registreerimine: https://forms.gle/7XznrXDFpkgbd52t7

Kontakt ja küsimused: anti@jktammeka.ee, Anti Kangur


Esindusvõistkondade kodumängud


Mis võiks olla parem suvine meelelahutus, kui sõprade ja perekonnaga ühiselt kaasa elada ilusatel Tamme ja Sepa staadionitel Tartu jalgpalli esinduvõistkondadele. Haara sõber näppu ja külasta suvel esindusmeeskonna kodumänge Tamme ja esindusnaiskonna kodumänge Sepa staadionil. Kõigile Tammeka noormängijatele ja ka Tartu kooliõpilastele esindusvõistkondade kodumängud tasuta. Kodumängude toimumisaegadel silma peal hoidmiseks jälgige Tammeka sotsiaalmeediakanaleid või kodulehte.

Kui soovid oma suvele värvi lisada vabatahtlikuna, aidates kaasa mees- või naiskonna kodumängude korraldusse, siis võta julgelt ühendust monica@jktammeka.ee ja uuri täpsemalt, et kus ja kuidas aidata saaksid.

Täpsemad esindusmeeskonna ja naiskonna kodu- ja võõrsilmängude ajad ja kohad võib leida: https://jalgpall.ee/voistlused/52/team/1382?season=2023 ning https://jalgpall.ee/voistlused/63/team/592?season=2023




Roosa Jalgpall tuleb taas


2022 aastal kõiki rekordeid purustanud Tammeka esindusnaiskonna poolt korraldatav rinnavähi ennetuskampaania ja heategevuslik jalgpallimäng tuleb taas ka sellel aastal. 2023 aasta heategevuslik naiskonna kodumäng, mis toimub traditsiooniliselt Eesti Meistrivõistluste raames, peetakse 26. augustil ja seekordseks vastaseks on Tabasalu naiskond.


Täpsem informatsioon ürituse enda ja kogu kampaania kohta on leitav peatselt Tammeka sotsiaalmeedia kanalitest ja kodulehelt. Samuti ootame ka siin kaasa lööma huvitatud ja motiveeritud vabatahtlike. Küsimused ja täpsem info: monica@jktammeka.ee

Sellele eelneb 06. augustil Tammelinna kodukohvikute päev, kus Tammeka jalkakohvik taas oma uksed avab, sinnagi ootame võimalusel maitsvaid küpsetisi või soolaseid ampse. Sel aastal läheb kohviku tulu naiskonnale.




Tammeka Cup 2023


Ka sellel aastal on aset leidmas traditsiooniline Tammeka poolt korraldatav Tammeka Cup 2023, mis sellel aastal toimub 15.-17. juunil ja seekord asuvad erinevates võistlusklasside võistlustulle noored sünniaastatega 2009-2017. Täpsem info vanusegruppide ja juba registreerunud võistkondade kohta on leitav https://tammekacup.com/


Tammeka fännikaup


Et erinevatele Tammeka võistkondadele oleks suvisel perioodil parem ja nähtavam kaasa elada, siis Tammeka tuletab meelde, et erinevat fännikaupa, mis annab sooja ja on ka niisama ilus kanda on võimalik tellide Tammeka fännitoodete partneri Teamspiriti kodulehelt https://teamspirit.ee/.

Osad tooted on proovimiseks ja vaatamiseks olemas ka Tammeka kontoris Tamme staadionil. Selleks, et neid näha ja katsuda saaks, palume huvilistel aeg enne kokku leppida monica@jktammeka.ee


387 views
bottom of page