top of page

Tammeka uus toetaja TMB Element


Jalgpallikool Tammekal on hea meel teatada, et meie sponsorite ringi astub TMB Element.

OÜ TMB Element on üks suuremaid betoonelementide tootjaid Balti riikides. Ettevõte alustas tegevust 1961. aastal. Tänaseks toodab OÜ TMB Element kõiki peamisi ehituskonstruktsioonides kasutatavaid betoonelemente: seinaelemente, õõnespaneele, poste, riive, talasid, treppe, TT-paneele, rõdusid ja muid raudbetoontooteid.

Ettevõtte nõukogu liige Jaan Luts:"Tammeka on Tartu ja Lõuna-Eesti ainus tippjalgpalli esindav klubi, mis noortele jalgpalluritele heaks eeskujuks ja sihiks kuhu pürgida. Otsustasime Tammekat toetada, et hoida ja tõsta siinse jalgpalli taset."


OÜ TMB Element müüb oma toodangut peamiselt Baltimaadesse ja Skandinaaviasse. Ettevõtte toodangust on monteeritud mitmeid nimekaid ehitisi nii Eestis kui ka eksportturgudel, näiteks Eesti Rahva Muuseumi uus peahoone (Aasta Betoonehitis 2016) ja Tartu Ülikooli Füüsika Instituudi õppe- ja teadushoone Tartus, Tallinki peakontor Tallinnas (Aasta Betoonehitis 2009) ning BillerudKorsnäs uus pakendivabrik ja IKEA mööblimajad Rootsis.

Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik:"Hea meel, et nii pika ajalooga hinnatud Tartu ettevõte on otsustanud toetada Tammekat ja anda oma panuse kohaliku jalgpalli arengusse.”



90 views
bottom of page