top of page

Tammeka osaleb FIFA talendikamate mängijate arendamise programmis



2020. aasta suvel tekkis läbi EJL’i võimalus osaleda ülemaailmses FIFA programmis, mis kaardistab jalgpalliklubides tehtavat tööd. Programmi eesmärk on mõista, kuidas täpsemalt talendikamad mängijad tippjalgpalli jõuavad ja kuidas klubisid selles protsessis aidata.


Analüüsi viis läbi ettevõte Double pass, mis aitab klubidel ja jalgpalliliitudel optimeerida tehtavat noortetööd talendikamate mängijate arendamisel. Analüüs kestis seitse kuud ja oli väga sisukas. Esmalt tuli koostada detailne ülevaade klubis toimuvast, millele järgnesid erinevad küsimustikud ja intervjuud. Programmi viimases faasis arutatakse Double pass'i esindajatega läbi analüüsist tulenevad võtmeküsimused ja pannakse paika tegevusplaan.


Double pass'i analüüsimudel


Noortetöö juht Mario Hansi:

,,Programmi lõpuks saab Tammeka väga selge ülevaate sellest, mida maailma juhtivate akadeemiatega võrreldes juba praegu hästi tehakse ja kust kohast king pigistab. Programmis osalemine annab võimaluse oma tegevusi mängijate arendamisel optimeerida ja ümber organiseerida – ikka selleks, et meie mängijatel oleks suurem võimalus oma unistuste poole püüelda.''

182 views
bottom of page