top of page

Tammeka noored alustavad 2024 hooaja meistrivõistlustega







Kui Tammeka esindusmeeskonna, duubelmeeskonna ja esindusnaiskonna meistrivõistluste hooajad käivad juba täistuuridel ja ka U19 Eliitliiga Meistriliiga võistkond on oma tegemistega poolfinaali jõudnud, siis aprillis alustavad oma punktimängudega riburadapidi ka nooremad tammeklased. Rõõm on tõdeda, et Tammeka on üks neist vähestest klubidest, kelle võistkonnad kõigis Eesti tippliigades, kus mängitakse Eesti meistritiitlile, esindatud on. See garanteerib, et kõik võimalikud tulevased tippmängijad saavad iganädalaselt arenguks vajalikke kõrgetasemelisi võistlusmänge. Lisaks Tammekale omavad kõigis noorte tippliigades võistkondasid Tallinna klubid Flora, Levadia ja Kalev. Selleks, et aru saada, mis seisus Tammeka eliit noortevõistkonnad on enne hooaja algust ja millised on seatud eesmärgid, tegime juttu siniste gruppide peatreeneritega ja palusime neil anda oma hinnang võistkondade valmisoleku ja eesmärkide kohta 2024 hooajal.


U19 Sinise ladus ettevalmistus

Meeskond alustab sellel hooajal mänge U19 Eliitliiga meistrivõistlustel. U19 Eliitliigas mängib 2024 hooajal kokku 15 võistkonda. Lõuna-Eestit esindavadki antud liigas ainult kaks Tammeka ja üks Võru võistkond.

 Meeskonna tuumiku moodustavad noormehed, kes eelmisel hooajal saavutasid U17 Eliitliigas väga tubli teise koha ja neid toetavad eelmisel aastal juba meeste kolmandas liigas täiskasvanute jalgpallis karastust saanud vanuse poolest sobivad mängumehed. Samuti hakkavad võistkonda esindama mängijad, kes U21 võistkonna nimekirjas, aga seal hetkel veel kandvat rolli ei oma.

Peatreener Martin Tederi sõnul on meeskond komplekteeritud väga hästi ja oodata võib väga edukat hooaega. Samuti on peatreener väga rahul ettevalmistusprotsessiga, kuna ellu said viidud kõik plaanid ja õnnestus mängida väga mitmeid erineva tasemega treeningmänge. Kuna mängijaid on palju, siis selleks, et kõigile piisavalt mänguaega kindlustada on võistkonnal plaanis pidada ka hooaja sees maha erinevaid treeningmänge ja samuti soovitakse osaleda mitmetel täiskasvanute turniiridel. Plaanidesse on lisatud ka välisturniir Itaalias. Lisaks on võistkonnal vaja kaitsta sügisel Tartu linna meistrivõistluste esikohta. Martin Teder ise peab U19 Eliitliigat väga tähtsaks arenguetapiks ja soovibki Jalgpalliliidule südamele panna, et just sellesse vanuseklassi rohkem ressurssi pandaks, kuna Eestis on jalgpallist loobumine just selles vanuseklassis äärmiselt suur. Martin Teder: ”Panen Eesti Jalgpalli Liidule südamele U19 vanuseklassi EMV-sse tõsisemalt suhtuda. Hetkel eeldatakse, et kõik mängijad soovivad ja on valmis pärast U17 vanuseklassi kohe meeste liigades mängima, kuid see pole nii ja seetõttu väga paljud loobuvad jalgpalli mängimisest.”

Lisaks Tammeka Sinisele U19 võistkonnale on võistlustules ka Jaano Poomre poolt juhendatav Tammeka Valge meeskond.


Foto: Renate- Ly mehevets


U17 Sinise trumbiks hea komplekteeritus ja pikk pink

U17 Eliitliigas esiliigas mängib kokku 12 võistkonda. Kokku on kolme liiga peale võistlustules 33 põhisünniaastaga 2008 poiste meeskonda. Esiliigas on Tammeka ainukene Lõuna-Eesti võistkond ja siin liigas sellel hooajal Tartu ega ka Lõuna-Eesti siseseid derbimänge kahjuks näha ei saa.

Vastupidiselt U19 Sinisele ei ole peatreener Martin Teder U17 Sinise ettevalmistusega lõpuni rahul. Kui treeningtingimused ja treeningute arv vastas plaanitule, siis oli palju probleeme ebaühtlase treeningutel osalemisega, millel väga mitmeid erinevaid põhjuseid. Siiski Teder üleliia palju ei muretse, kuna meeskonnal on pikk nimekiri ja valikut on palju. 

Võistkonna tuumiku moodustavad eelmisel aastal U16 liigas mänginud noormehed, keda aitavad vajadusel tublimad 2009 sünniaastaga noormehed ja samuti oodatakse vajadusel abi U19 Sinisest meeskonnast. Teder on üsna kindel, et võrreldes eelmise aasta U16 meeskonnaga on seis sellel aastal just komplekteeritust arvesse võttes väga palju parem.

Lisaks tavapärastele treeningutele said ettevalmistusperioodil palju vatti Sepa staadioni jõusaal, kus lisaks jõutreeningutele vaadati läbi ja analüüsiti palju Spiideo videosüsteemi poolt salvestatud videomaterjali.

Martin Teder:” Võistkond seadis endale ka hooaja eesmärgid, mis on ambitsioonikalt kõrged, kuid jätame need esialgu meie endi teada.”


U16 Sinine soovib olla ebameeldiv vastane 

Noormeeste U16 kolmes liigas asuvad 2024 hooajal üksteiselt mõõtu võtma kokku 28 võistkonda. Tammeka 2009 Sinine grupp mängib esiliigas ja peale nende on selle vanuseklassi kõrgeimas liigas Lõuna-Eestit esindamas Tartu FA Kalev, kellega on sellel hooajal tulemas kirglikud linnalahingud.

Peatreener Hannes Värs on ettevalmistusega üldjoontes rahul, kuna iganädalaselt sai võistkond kaks korda kasutada Annemõisa jalgpallihalli ja samuti oli igati viljakas koostöö esindusmeeskonna fitnesstreeneri Alar Trummiga, kes koordineeris noormeeste kehalist arengut. Hannes Värs:” Saime palju trenni teha ja üsna suur fookus oligi just fitnessil ja poiste baasjõu ning ka plahvatuslikkuse parandamisel. Pallitrennides panime palju rõhku väiksemate gruppide omavahelisele koostööle ja ennekõike just pressingule. Väga palju oli kasu Spiideo süsteemist, mis filmis meie treeninguid ja sealt saime nii treeneritele kui poistele jooksvalt materjali, et mis on hästi ja millised detailid vajavad parandamist.”

Ka meistrivõistlustele pandud eesmärkide osas on peatreener optimistlik:”Vastavalt hooaja ettevalmistusele on ka algaval EMV hooajal plaanis võistkondlikult tegutseda kaitses ning näidata kõigile vastastele, et Tartu Sepa jalgpallikeskus ei ole koht, kust oleks neil võimalik lihtsalt punkte võtta. Usun, et suudame olla iga vastase vastu mängides positiivselt ebameeldiv ja agressiivne vastane. Edu plaanime saavutada individuaalse pressingu põhimõtete ja võistkondliku koostöö rakendamise ning arendamisega. Meie eesmärk on olla võistkond, kes suudab vastasele valmistada palju peavalu oma pressinguga ning palle tagasi võita vastase poolel ja läbi selle tekitada väravalöömise võimalusi.”

Suvel on meeskonnal plaanitud viiepäevane treeninglaager Viljandis ja mõned Eesti sisesed treeningturniirid. Sügisestesse plaanidesse on hetkel lisatud ka osalemine tugevatasemelisel turniiril Taanis Esbjergis, kus avaneb võimalus oma oskuseid võrrelda Skandinaavia tugevamate eakaaslastega.

Võistkonna liikmetest on Eesti U16 koondise tegemistesse kaasatud Romet Hurt.

Lisaks 2009 Sinisele grupile mängib U16 meistrivõistluste teises liigas ka peatreener Hardi Häelme poolt juhendatav Tammeka 2009 Valge grupp.


Foto: Renate- Ly mehevets


U15 Sinine ootab huvitavat ja väljakutsuvat hooaega

Tammeka 2010 sünniaastaga Sinise grupi poisid, saavutasid 2023 aastal U14 liigas hõbemedalid ja kindlasti ei soovita ka sellel hooajal latti allapoole lasta. Kokku mängib 2024 aastal U15 vanuseklassis neljas liigas kokku 47 võistkonda. Esiliigas, kus ka Tammeka sinine grupp on alustamas, mängib rõõmustavalt suur arv Lõuna-Eesti meeskondi ja Tammeka poisse on ootamas põhimõttelised derbimängud FA Kalevi, Santose ja Elva võistkondadega.

Peatreener Ervin Laaneots kommenteerib võistkonna seisu ja plaane järgmiselt: “2010 Sinine valmistus hooajaks plaanipäraselt. Osaleti kolmel hea tasemega turniiril: Nõmme Cup 2024, iSport Winter Cup 2024, Reval Cup 2024 ja peeti maha treeningmäng Tammeka 2009 Sinine võistkonnaga. Aasta algusest kuni märtsikuu lõpuni käis eriprogrammi järgi füüsiline ettevalmistus Sepa GYM-is. Märtsikuu lõpuks olid läbi viidud ka hooaja alguse arenguvestlused mängijatega. Võistkond on hetkeseisuga hooajaks komplekteeritud (21 mängijat), aga kasvuspurdi “võlud” võivad teha oma korrektiive - mõned mängijad on kahjuks erinevatel põhjustel aktiivsest treeninguprotsessist eemal. Eelseisvat hooaega reaalselt hinnates, märkasin, et see aasta U15 Esiliiga on kindlasti tugevam, kui eelmise aasta sama vanusegrupi U14 Esiliiga. Lisandunud on mõned korralikud võistkonnad (kaks Florat, Narva Legion), ning omavahelise liitumise tulemusel on moodustunud mõned tugevamad satsid (Tallinna FCIL United). Midagi ennustamata, püüame oma plaanist kinni pidada - esimene ring on esikuuikusse saamine ja lõplik koht selgub vastavalt meie mängu tasemele. Hooaja teisel poole ettevalmistamiseks on meil kavas Viljandi laager (5 päeva), mõned turniirid. Rõhutan veelkord, et eelseisva hooaja eripära on meil  kasvuspurdi mängijate koormuste periodiseerimine ja võistkonna manageerimine.”

Võistkonnas on ka mitmeid omavanuste koondislasi, kes erinevatel kogunemistel ennast ka koondise lõplikku nimekirja loodavad kinnistada. Holger Hanson, Kaspar Kleinson, Aleks Malva, Romet Ränkel ja Kaspar Põldmaa on kõik viimaste aegade U15 koondise tegemistesse kaasatud olnud.

Tammekat esindab selle vanuseklassi meistrivõistlustel teinegi meeskond, kui Timo Teniste poolt juhendatav 2009 Valge grupp alustab oma mänge U15 meistrivõistluste teises liigas.


Foto: Renate- Ly mehevets


U14 Sinine vastakuti uute ja huvitavate väljakutsetega

Sellele vanuseklassile on algavad meistrivõistlused erilise tähtsusega, kuna tehakse oma esimesed ametlikud katsetused täismõõtmetega väljakul ja sisenetakse nö suurde jalgpalli. Kokku on kolmel liigatasemel seda teekonda alustamas 46. võistkonda. Esiliigasse, kuhu eelmise aasta kvalifikatsioonimängude tulemusena Tammeka 2011 Sinise grupi poisid jõudsid, kuuluvad Lõuna-Eestist veel Tartu Heliose noored ja kindlasti on omavahelistel mängudel hoopis teine väärtus ja emotsioon.

Peatreener Ervin Laaneots iseloomustab olukorda ja plaane järgmiselt:”Aasta alguses kulus põhiline energia võistkonna komplekteerimisele. Testimisel käisid Tammeka teiste 2011 sünniaastaga gruppide mängijad ja ka teiste klubide noored. Hetkeseisuga võiks öelda, et võistkond on komplekteeritud ja hooajaks ettevalmistumine käis plaanipäraselt nii palju, kui see oli võimalik. Käisime kahel väga hea tasemega turniiril - iSport Winter cup 2024, Reval cup 2024 - peeti treeningmängud Tammeka 2010 Valge grupi võistkonnaga ja FC Helios 2010 võistkonnaga. Võistkonnale on suure väljaku esimene kogemus kindlasti suureks väljakutseks ja püüame sellega hakkama saada. Selle aasta U14 Esiliiga eripärana tooks välja Tallinna võistkondade ühtlaselt kõrgema taseme. Meie põhieesmärk on Esiliiga kindel sissekirjutus ja võimalikult kõrge koht. Hooaja teise ringi ettevalmistamise programmis on laager Viljandis ja mõned turniirid. Kõige tähtsamate eesmärkidena tooks välja võistkonna lõpliku komplekteerimise ja U14 Esiliiga taseme ja uudse mänguformaadiga harjumuse.”  

U14 vanuseklassi meistrivõistluste kolmandal liigatasemel alustavad oma mänge ka Kristjan Baumanni juhendatav Tammeka 2011 Valge ja Jaano Poomre poolt juhendatav 2011 Must võistkond.



U13 Sinine võitleb järgmise hooaja nimel

2012 Sinise grupi poistele on tegemist äärmiselt olulise hooajaga, kuna just 2024 pannakse paika võistkondade nimekiri, kes järgmisel 2025. aastal esiliigasse pääsevad. Kokku asub kaheteistkümnele vakantsele A tugevusgrupi liigakohale konkureerima 23 meeskonda. Kui lisada B ja C tugevusgrupid, siis kokku on selles vanuseklassis võistlustules 83 meeskonda. 2012 Sinise grupi esimese kvalifkatsiooniringi vastaste seas on Lõuna-Eestist FA Kalevi, Santose ja Tõrva noored. 

Tammeka poiste jaoks teeb olukorra uudseks ka see, et vahetult enne hooaja algust muutus võistkonna peatreener, kelleks pikalt poisse vedanud Egert Sultsi asemel sai Uku Laht.

Vastne peatreener nendib, et vaatamata sellele, et võistkonnaga hakati tööle alles hiljuti on rõõm näha, et eelmine peatreener on väga head tööd teinud ja poistel on jalgpalli ABC kenasti selge ja paigas. Töös eriti suuri muutusi ei plaanita ja ollakse meeldivalt enesekindel, et toetudes oma kvaliteedile ja juba tehtud heale tööle, vormistatakse ära ka edasipääs järgmise aasta esiliigasse. Treeningute igapäevarutiinis on kindel kohta Sepa jalgpallikeskuse jõusaalil, kus vanusele vastavate jõuharjutustega tegeletakse  korra nädalas ja seda tava jätkatakse kogu hooaja vältel. Ettevalmistusperioodil on osaletud kahel tugeval turniiril Eestis ja korra käidi oma oskuseid võrdlemas ka tugevatasemelisel turniiril Leedus. Lisaks liigamängudele plaanitakse sellel aastal osaleda paaril tugeva tasemelisel turniiril Eestis ning samuti otsitakse veel ühte hea tasemega välisturniiri ja kindlasti on plaan vaikselt hakata tegema tutvust 11 vs 11 mängudega just arvestades järgmist hooaega.

U13 vanuseklassi B taseme meistrivõistlustel lööb kaasa ka Ken-Krister Uuspalu poolt juhendatav Tammeka 2012 valge võistkond ning C taseme turniiriformaadis panevad oma oskused proovile Toomas Kalmus ja tema Tammeka 2011 Must meeskond.




U12 Sinise pingevaba, kuid siiski oluline meistrivõistluste hooaeg

U12 vanuseklassi meistrivõistlustel osalevad võistkonnad saavad mänge pisut pingevabamalt võtta, kuna kõik meeskonnad on jaotatud taseme järgi pisematesse alagruppidesse ja otseselt lõpliku koha ega karikate-medalite peale ei mängita. Siiski töö mida tehakse on tõsine ja täna laotav põhi on ülioluline järgmisteks aastateks, kui juba tulemuse peale hakatakse mängima. 

2013 Sinise grupi peatreener analüüsib olukorda:”Hooaja ettevalmistusega võib rahule jääda, õuetrenne lumisel väljakul oli minimaalselt, saime treenida nii hallis kui ka Sepa gym-is. Kuna see aasta oli Eesti talv küllaltki muutlik, siis oli õuetrennis alati mitu plaani valmis. Esialgset hinnangut aitas anda Sepal olev spiideo kaamera, kust sai esialgse väljaku seisukorra kodus üle vaadata.  Lisaks on suurenenud ka meie treenerite staff, kui eelmine aasta viisin suuresti kõik trennid üksi läbi, siis see aasta on meil olnud väga vähe trenne, kus olen üksi treener olnud. Kaks korda nädalas on mul abis treener Hardi Häelme ning lisaks aitavad jõudumööda lapsevanemad Silver Suurniit ja Ago Veskimäe, kes käivad vastavalt oma võimalustele kaks korda nädalas abis. Tänu neile oleme saanud treeningud muuta märgatavalt intensiivsemaks. See aasta peame kohanema 9 vs 9 jalgpalliga (eelnevalt 7 vs 7). Trennides ja turniiridel oleme proovinud harjuda suurema väljaku ja suurema mängijate arvuga. Järjest enam tuleb tegeleda mitme mängija koostööga, aga kuna oleme nii noored, siis ikkagi põhirõhk on individuaalsete oskuste ja mängu lugemise arendamisel. Eesmärk on panna mängijaid rohkem ja kiiremini platsil otsuseid vastu võtma. Samuti peame olema võimelised neid otsuseid ka teostama. Kuna meie treeningute arv läks suuremaks, siis saime treeningprotsessi sisse tuua sihipärased ja koordineeritud jõusaali treeningud, kus poisid tegid erinevaid enda vanusele ja raskusele vastavaid jõuharjutusi, mis olid eelnevalt fitnesstreeneri Alar Trummi poolt paika pandud. Peamine eesmärk oli arendada mängijate koordinatsiooni ja lihasaparaati. Enamus tegevusi oli keharaskusega ehk meie eesmärk oli luua mängijale baas, kuidas mingit jõu harjutust tuleks teha ning kuidas oma keha paremini kontrollida, et tulevikus koos raskusega tehes endale liiga ei tehtaks.

Kuna meistrivõistluseid kohtadele ei mängita, siis meistrivõistlustega seoses mingeid numbriliselt mõõdetavaid eesmärke ma ei pane. Põhiline, et areneksime oma mängus ja läheksime individuaalselt paremaks. Kindlasti soovitan 2013 Sinise grupi mänge võimalusel staadionile vaatama tulla, kuna lapsevanemad on mängudel loonud väga laheda jalkameeleolu, mis annab poistele ja treeneritele kohe täitsa teise tunde. Eelmisel aastal tegime oma mängudest ka Spiideo videosüsteemi kaudu otseülekandeid koos kommentaatorite ja ekraanigraafikaga- loodetavasti saame ka selle projektiga jätkata.”


Foto: Renate- Ly mehevets


Tüdrukute U16 Eliitliiga kui hüppelaud naiste tippjalgpalli

2009 sünniaastaga Tammeka neiud mängivad oma mänge 2024 meistrivõistluste hooajal U16 Eliitliigas, kus kokku 11 tütarlaste võistkonda ja Lõuna-Eestit esindamas ainult Tammeka.

Neidude peatreener Kaivo Sang võtab võistkonna seisu ja plaanid kokku järgnevalt:”Mängijad on viimase 3 kuu jooksul pingutanud trennides ja kuigi alati saab paremini, siis peab tõdema, et suur samm edasi on tehtud. Muidugi oleks soovinud hooaja eelsel perioodil rohkem võistlusmänge ja turniire saada, aga kahjuks meie vanustele on raske neid Eestis leida. Saime vahepeal Tammeka poiste võistkondade vastu mängida, paar korda naiste duubliga ja korra käisime ka Põlvas kohaliku Lootosega mängimas. Põhilist rõhku oleme sel aastal juhtinud just võistkondlikule kaitsetegevusele, kuidas kannatlik kaitsetöö kiirelt vasturünnakuks ümber pöörata. Kuni lume ära sulamiseni tegime 2 trenni hallis palliga ja Sepal rassisime 2x nädalas jõusaalis tublisti tööd, et tulevaks hooajaks just kehalist võimekust tõsta. Siinkohal saab tänada nii fitness treener Alar Trummi ja välist konsultanti Britta Alepit, kes aitasid nii kavade kui ka trennide läbi viimisega. Gym ja sealne varustus läks igati asja ette ja aitab eelseisval hooajal mängijatel rohkem vigastusi vältida. 

Nimekirjas väga suuri muutusi pole olnud. Hea meel on tõdeda, et suur osa mängijaid kellega alustasin 2a tagasi TU14 vanuses, on ikka veel meiega. Ühe mängija, Johanna Marta Adusoni, oleme saanud saata ka esindusnaiskonda, kus ta saab siis endale natukene väljakutsuvamaid mänge ja trenne ning aitab sellega panustada ka esinduse eesmärkidesse. Hooaja esimeses mängu Põlva vastu sai ta juba kirja ka oma esimese väravasöödu, mis annab ainult kinnitust Tammeka tüdrukute süsteemi heale tööle. Tuleval hooajal mängime TU16 Eliitliigat, mis on kõige kõrgem tase tütarlaste vanustes. Võistkondlik eesmärk on selle hooaja lõpus kaela panna medal. Kas see õnnestub ja mis värvi see medal on, selgub juba aasta lõpus, kus saame hinnata siis tehtud töö ja pingutuse  kvaliteeti. Teine ja isegi tähtsam eesmärk kui tulemus on meie jaoks anda mängijatele piisavalt teadmisi ja oskusi, et nad juba järgmisel hooajal kaasata esindus- ja duubelnaiskonna tegemistesse. Osad mängijad on juba stabiilselt duubelnaiskonna trennides käinud ja mängivad ka sel hooajal nendega aeg-ajalt naiste teises liiga. Mis on aga veel vingem, on see, et oleme saanud osasid mängijaid kaasata ka juba esindusnaiskonna trennides ja hooaja eelsetes mängudes. Peab tõdema, et kuigi füüsilise poole pealt veel seal ei olda, siis palliga tehniline pool häbisse neid ei jäta ja esindusnaiskonna mängijatelt on tulnud ainult kiidusõnu. Kiitust väärivad paljud võistkonnast ja kes on ka rahvuskoondiste trennides stabiilselt kaasa teinud. Kui nimeliselt välja kedagi tuua siis Frida Gabriel, Linda Lehtsaar, Hanna Veensalu, Grete Šults ja Margaret Matto on mängijad, kes võiksid lähiaastatel moodustada Tammeka naiskonnas tuumiku ja just neilt ootame sel hooajal suuri tegusid Eliitliigas.

Hanna Veensalu sai taliturniiri kohtumises Tallinna Ararati vastu oma esimesed minutid esinduses ja mitteametlikus mängus lätlaste Metta vastu tegi igati positiivse esinemise Linda Lehtsaar. Hea meel on näha, et kõikide nende mängijate raske ja järjepidev töö viimastel aastatel on aidanud nad esindusnaiskonna uksele. Kuigi pikk maa on veel minna, siis esimesed sammud on juba väga jõuliselt tehtud. 


Foto: Renate- Ly mehevets


Tüdrukute U13 võistkond ei karda poiste vastu mängida

2011 sünniaastaga neiud osalevad sellel aastal U14 meistrivõistlustel, kus kokku mängib 12 tüdrukute võistkonda üle Eesti. Lõuna-Eestit esindavad peale Tammeka veel FC Elva piigad.

Tehtut ja veel tehtavat analüüsib peatreener Kristel Vidaja:”Hooaja ettevalmistusega võib rahule jääda. Saime treenida kaks korda nädalas hallis ja kaks korda Sepal. Sellest aastast on lisandunud üks treening nädalas, seega treenime varasema kolme korra  asemel neli korda nädalas. Talvisel perioodil kasutasime seda lisatrenni ära jõusaali näol, kus fitness treeneri Alar Trummi abiga tutvusime jõutreeninguga.

Kokku oleme käinud see aasta kuuel turniiril, millest kaks on olnud kahepäevased. Kuna tüdrukute turniire on vähem kui tahaks, siis oleme ka kahel 2013 vanuse poiste turniiril osalenud. Kolmel turniiril oleme medali saanud. Mänguliselt on näha, et iga mänguga mängijate individuaalne ja võistkondlik tase tõuseb. Tahaks just julgustada tüdrukuid poiste turniiridel osalema. Isegi kui mängida noorema vanusega, siis poiste reageerimine olukordadele on palju kiirem ja see paneb ka tüdrukuid kiiremini otsustama. 

Meistrivõistluseid mängime TU14 liigas, kus kokku on 12 võistkonda. Tulemuse osas eesmärki paika ei ole pannud. Mängima esimest aastat 9v9 ja eesmärk on kõiki mängijaid individuaalselt võimalikult palju arendada. Usun, et sel hooajal on palju tasavägiseid mänge ja pinget jagub mängu lõpuni. Mängijad on ägedad ja võitlevad igas olukorras lõpuni. Palliga mängul on rõhk lühikesel söödul ja loogilistel lahendustel, seega võiks mäng ise ka olla vaatamist väärt- tulge staadionile meid vaatama!”



Otseülekanded Spiideo süsteemi kaudu

Kui siiski ei ole alati võimalik oma lemmikutele staadionile kaasa elama tulla, siis kõiki Tammeka gruppide 11 vs 11 kodumänge Sepa jalgpallikeskuses on võimalik jälgida Spiideo videosüsteemi vahendusel reaalajas. Võimalik on soetada omale igaks mänguks eraldi ühekordne vaatajapilet või muretseda omale tervet hooaega ja kõikide võistkondade kodumängude vaatamist võimaldav hooajapilet. Lähituleviku mängude kava ja pileti ostmise võimalus on leitav siit: https://play.spiideo.com/game-package/cd96f3b6-c14d-41d9-9acd-65db8c18a488?page=2&rrscroll=disabled

Mõlemal juhul toetab vaatamisõiguse ostnud inimene Tammeka noortesüsteemi arendamist ja parendamist.



315 views
bottom of page