top of page

Tammeka naiskond läbis meediakoolituse

Tartu JK Tammeka naiskond kasutas Covid-19 pandeemiast tingitud mängupausi aktiivselt, läbides terve võistkonnaga meediakoolituse.



Internetipõhise koolituse viisid läbi Tartu ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala esimese kursuse üliõpilased, kes peatusid viiel olulisel teemal: kuidas on tark kriisiajal meediat tarbida, milline näeb välja tänapäeva meediamaastik, mida võiks teha sotsiaalmeedias kriisiajal ja mida tavaolukorras ning kuidas anda intervjuud.



„Tegelikult leppisime koolituse toimumise kokku enne pandeemiat, aga praegustes oludes viisime selle veebipõhiseks. Väga tore oli võistkonnaga taas „kokku saada“ ja usun, et saime koolituselt inspiratsiooni ja mõtteid, mida tulevikus ellu viia. Kindlasti on enda meediavaldkonnas harimine igale jalgpallurile kasulik,“ lausus Tammeka naiskonna peatreener Sirje Roops.



„Lisaks jalgpallilistele teadmistele pean oluliseks seda, kuidas kriisiajal meediat tarbida nii, et ei tekiks liigset stressi - selle kohta toodi koolitusel mitu head nippi, näiteks jälgida uudiste usaldusväärsust ja tekitada endale rutiin lugeda päevas kvaliteetuudiseid kord või kaks, mitte iga natukese aja tagant,“ lisas Roops.

92 views
bottom of page