top of page

Renate-Ly Mehevets kinnitab kanda naiste A-koondises

Tammeka Naiskonna mängija ja treener Renate-Ly Mehevets käis eelmisel nädalal naiste A-koondise treeninglaagris. Küsisime tema muljeid koondisest ja kokkuvõtet mängudest.



Mis emotsioonid Sind peale treeninglaagrit valdavad?


Emotsioonid on muidugi head, sai mängida ja trenni teha koos Eesti parimate naisjalgpalluritega. Treeninglaagrist sain endaga kaasa kindlasti enesekindlust uueks hooajaks ja motivatsiooni veel rohkem pingutada. 


Milline oli Sinu vaimne valmisolek asumaks treenima koos Eesti parimate naisjalgpalluritega, kes on olnud ka meistrivõistlustel Tammeka rivaalid?


Vaimselt polnud ma üldse valmis, kerge värin oli juba minnes sees. Aga usun, et esimeses trennis suutsin üpris kiirelt sealse olukorraga kohaneda. Ja väga äge oli mängida samas võistkonnas ja olla ühe asja eest väljas mängijatega, kes on professionaalsed jalgpallurid.


Mis on peamised õppetunnid, mis endaga kaasa tõid?


On veel palju, mille kallal töötada, kuid enda vigadest arusaamine ja tahe neid järgmine trenn/mäng parandada, on juba pisike võit omaette!



Räägi lähemalt kohtumisestest Nõmme Unitedi, Saku Sportingu ja FC Levadia poiste gruppidega?


Mängud olid rasked. Poiste tempo oli kiire ning tehnika oli neil hea. Esimene mäng Nõmme Unitedi vastu küll kaotasime 0:2, kuid nägime ära selles mängus, mille kallal võistkonnana töötama peame ja seda me ka tegime, sest järgmised mängud saime juba 2:0 ja 4:2 võidud. Mänguaega sain ise kõikides mängudes ja olen sellega väga rahul.


Ja mis on Sinu järgmine suurem eesmärk või unistus?


Eesmärk on see hooaeg areneda nii füüsiliselt kui ka vaimselt võimalikult palju Tammeka naiskonna juures ja usun, et siis tuleb neid võimalusi, et Eesti naistekoondist ka ametlikes mängudes esindada.

469 views
bottom of page