top of page

Päkapikuturniir 2019

Jalgpallikool Tammeka nooremad (2008-2015 s.a) vanusegrupid, keda oli sellel aastal tervelt 24, osalesid juba traditsiooniks saanud Päkapikuturniiril. Sarnaselt kahele eelnevale aastale, anti enne pikemat pühadest tingitud puhkust, pallile valu jalgpalliväljakul.


21. detsember hommikul kell kümme, kogunesid riburada pidi Tammeka jalgpallikooli grupid EMÜ spordihoones ja hakkasid maha pidama erinevaid treenerite poolt välja mõeldud ja läbiviidud võistluseid. Läbivaks aksessuaariks oli mõistetavalt kõigi tegevuste juures pall, mida loomulikult üritati väravasse ajada, kas siis käe, jala või sootuks hokikepiga. Möllu jätkus spordihoones terveks päevaks ja viimane jalgpallitüdruk sai koduteele asuda alles kuue ajal õhtul.


Väiksemate kolleegide tegemisi olid tulnud vaatama ka Tammeka esindusnaiskonna- ja meeskonna mängijad, kes ka ise hea meelega mängudes kaasa lõid ja head tuju kõrgel aitasid hoida.



Jõuluvana kahjuks see aasta üritust külastada ei saanud, kuid Ta oli läbi Tammeka hea koostööpartneri COOP-i siiski saatnud lastele uhiuued ja väga praktilised treeningmütsid. Samuti oli Jõuluvana meeles pidanud Tammeka noortegruppide treenereid, kelle kingitused oli pistetud trennilaste sussidesse ja kes need omakorda lahkelt treeneriteni toimetasid. Suur aitäh Jõuluvanale ja COOP-ile nii Tammeka nooremate mängijate kui ka treenerite poolt.


Oma peod said peetud ka klubi vanemad mängijad, kes sellel aastal eelistasid privaatsemaid pidusid koos trennikaaslaste ja treeneritega. Siinkohal suur-suur aitähh O`Learys Eedenile, kes lahkelt meie erinevaid võistkondasid võõrustas ja lõbustas.

Jalgpallikool Tammeka soovib kõigile mängijatele, treeneritele, lapsevanematele ja kaasaelajatele toredat aasta lõppu ja jalgpallilist 2020 aastat !

288 views
bottom of page