top of page

Cramo naaseb Tammeka toetajate sekka

Tartu Jalgpallikool Tammeka ja Cramo Estonia AS sõlmisid veebruaris aastase sponsorlepingu. Cramo asub 2020 hooajal taaskord toetama Tammeka esindusvõistkonna tegutsemist Premium liigas, Eesti meeste jalgpalli kõrgeimal tasemel.


Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik märkis, et „On äärmiselt tore tervitada Cramot taaskord Tammeka sponsorite hulgas ja oleme rõõmsad, et leidsime klubi edasisi plaane arutades ühise keele. Nii nagu Cramo jaoks on ka Tammekale oluline edasi areneda ning täiendavate sponsorite kaasamine näitab, et klubi liigub oma tegemistes õiges suunas.“


„Cramo on küll tuntud pigem korvpallitoetajana, kuid kuna me oleme esindatud üle Eesti, oleme oma toetustegevuste valimisel lähtunud alati iga piirkonna eripäradest. JK Tammeka oma tugeva fännibaasi ja kogukonnaga on teinud väga palju Tartu, jalgpalli ning spordi heaks ja meil on suur rõõm panna klubile oma õlg alla,“ kommenteeris uut koostöölepet Cramo Estonia tegevjuht Remo Holsmer.

Cramo on ka varasemalt Tammekat toetanud. Pildil üks Tammeka kogenumaid mängumehi Reio Laabus. Foto autor/allikas: Siim Semiskar/ERR SPORT


1995. aastal asutatud Cramo Estonia AS kuulub Euroopa ühe juhtiva ehitusseadmeid- ja masinaid rentiva ettevõte Cramo Grupp koosseisu, mis tegutseb 12 erinevas riigis ning annab tööd ligi 3000 inimesele.


Lisainformatsioon: Kristjan Tiirik, kristjan@jktammeka.ee, 55 608 923

171 views
bottom of page