top of page

Coop Tartu ja Tammeka sõlmisid uue kolmeaastase sponsorlepingu

Eesti vanimasse ja suurimasse ühiskaubanduse gruppi kuuluv Coop Tartu ja Tartu JK Tammeka sõlmisid äsja uue kolmeaastase sponsorlepingu, et jätkata oma senist koostööd kohaliku jalgpallielu edendamisel.


Tartu Jalgpallikool Tammeka ja Coop Tartu jagavad piirkondlike organisatsioonidena mitmeid ühiseid väärtusi. Coop Tartu ei toeta mitte ainult Tartu noorte jalgpallurite sportimisvõimalusi, vaid aitab Tammekal korraldada ka mitmesuguseid üritusi.


Tammeka tegevjuhi Kristjan Tiiriku sõnul on mõlemale osapoolele oluline luua head kogukonnatunnetust ja pakkuda kohalikele inimestele toredaid mälestusi läbi sportliku meelelahutuse ning pereettevõtmiste. „Meil on väga hea meel, et Coop on pannud lisaks klubi noorte jalgpallurite toetamisele juba mitmeid aastaid oma õla alla ka selliste oluliste üritustele nagu heategevuslik Roosa jalgpall ning väiksemate klubiliikmete jõulupeo raames toimuv päkapikuturniir, kus osalevad rõõmuga sajad lapsed ja nende pered. Lisaks on ilmselt igale Tartu jalgpallifännile teada kuulsad Coopi „plaksutid“, mille abil saavad staadionile tulnud pealtvaatajad Premium liiga kohtumistele kaasa elada. Samuti saab esindusmeeskond COOP Tartu poolt enne igat Premium liiga mängu banaane, piima, valgujooke, šokolaadi, viinamarju - mis enne- ja pärast mängu aitab mängijatel paremini taastuda.“


„Coop Tartu üheks eesmärgiks on hoida ja toetada kogukondlikku tegevust Tartumaal. Tammeka on üheks parimatest näidetest, kuidas läbi spordi saab arendada „meie“ tunnetust. Panustades lastesse ja noortesse seotakse läbi erinevate tegevuste ühtseks sportlikuks kogukonnaks terved pered. Meil on rõõm olla osake suurest Tammeka perest ja anda oma panus ka järgnevatel aastatel,“ võtab uue koostöölepingu sõlmimise kokku Coop Tartu juhatuse esimees Tarmo Punger.


Lisainformatsioon: Kristjan Tiirik, kristjan@jktammeka.ee, 55 608 923

200 views
bottom of page