top of page

25. korda toimunud Tammeka Cup oli edukas

Tammeka Cup, mis toimus 25. korda, oli korraldajate sõnul edukas, kuna seal osales 103 võistkonda nii Eestist kui ka välismaalt.



Tammeka Cup toimus kahel nädalavahetusel ─ teisel ja kolmandal juuni nädalavahetusel. Mängud toimusid traditsiooniliselt Sepa Jalgpallikeskuse kunstmurul ja muruväljakul ning ka Reiniku kunstmurul. Tammeka Cupi korraldamist võimaldasid Tartu linn, Sportland, Nike, Teaduskeskus AHHAA, Skanton Kinnisvara, vSpa, ProBuilding, Eckeröline ja Veski Residentsid.



Korraldajate eesmärk on pakkuda noortele võimalust mängida erinevate riikide eakaaslastega. Teine suurem eesmärk on kasvada veelgi suuremaks, atraktiivsmekas ja rahvusvahelisemaks turniiriks. 103-st võistkonnast kaheksa olid pärit välismaalt. Üks tuli Lätist, kolm tulid Venemaalt ning neli võistkonda tulid Soomest. Kuuest vanuseklassi turniirist, kus selgitati võitjad (U8 ja U9 seda ei tehtud), võtsid Tammeka võistkonnad neli võitu ning FC Santos ja JK Merkuur mõlemad ühe vanuseklassi võidu.


U8 ja U9 vanuseklassis puudus mängimine tulemuse peale. Kõik kes osalesid, said diplomid ja medalid. Kokku osales U8 ja U9 vanuseklassis 45 võistkonda. Peaorganisaatori Alar Trumm sõnul oli U8 ja U9 võistlus tulemusteta, et lapsed saaksid mängida pingevabalt jalgpalli ning tunda sellest rõõmu ja nautida hetke olukorda. Alar Trummi sõnul on kujunenud U8 ja U9 vanuseklasside turniirid väga populaarseks.



Alar Trumm ütles, et turniir oli igati edukas mitmes võtmes. Nimelt oli mõlemal nädalavahetusel ilus päikesepaisteline ilm ja turniir möödus suuremate viperdusteta plaanipäraselt ning osavõtjad olid turniiriga rahul.


Trumm selgitas, et turniir tuleb muuta veel atraktiivsemaks nii kodustele võistkondadele kui ka välismaa võistkondade jaoks. Turniiride konkurents on suur, võistkondadel on palju turniire, mille seast valida, kuhu osalema minna ning just sellepärast ei tohi jalga sirgu lasta.


U10 I, II ja III koht said omale “Skanton” nimelised karikad. U11 vanuseklassis osalejad, kes saavutasid I, II ja III koha võitsid omale “Pro-Building” nimelised karikad. U12 vanuseklassi I, II ja III kohad võitsid omale “Veski Residentsid” nimelised karikad.


VÕITJAD:

U15B - JK Tammeka Sinine

U13 - JK Tammeka Sinine

U13B - FC Santos

U12 - JK Merkuur-Juunior Sinine

U11 - JK Tammeka Sinine

U10 - JK Tammeka Must



188 views
bottom of page