top of page

Tammeka muudab tänu Supervivent OÜ'le treeningprotsessi professionaalsemaks Dotcomsport programmiga



Kuigi jalgpallielu Eestis on näiliselt märtsi algusest hoogsalt maha jahtunud, siis kulisside taga toimub iga päev usin töö selle nimel, et Jalgpallikool Tammeka pakuks parimat võimalikku jalgpalliharidust. Lisaks virtuaalsetele treenerite koosolekutele ja Sepa staadioni talgutele, on plaanis pärast piirangute lõppu kasutusele võtta klubi treeningtöö professionaliseerumiseks uue digitaalse lahenduse DOTCOMSPORT, mille litsentsi ostmise toetamiseks sõlmis klubi kolmeaastase lepingu firmaga Supervivent OÜ.


Mario Hansi, Jalgpallikool Tammeka noortetöö juht:


„Nii nagu Tartu tunnuslauseks on „Heade mõtete linn“, püüame ka Tammekas käia käsikäes heade mõtete ja uute ideedega. Aastal 2018 olime üks esimesi jalgpalliklubisid Eestis, kes lõi oma digitaalse treeningute andmebaasi. Selle aasta alguses võtsime kasutusele uue automatiseeritud videoanalüüsi süsteemi VEO, mis sai koheselt väga populaarseks töövahendiks nii esindusvõistkondade treeneritele kui ka noormängijate arengu eest vastutavatele. Nüüd on meil hea meel teatada, et koostöös DOTCOMSPORT’iga viime jalgpallikooli organisatoorse poole järgmisele tasemele.



DOTCOMSPORT on jalgpalliklubide sportlikule poolele suunatud juhtimisprogramm, mis võimaldab klubi treeneritel ja töötajatel omada selgemat ülevaadet klubis toimuvast nii võistkonna kui ka mängija tasandil. Näiteks võimaldab uus platvorm saada statistilist ülevaadet sellest, milliste jalgpalliliste teemade või harjutustega ja millises mahus üks või teine grupp treeningutel tegelenud on. Indiviiditasandil tekib igale Tammeka mängijale oma profiil, kuhu juurde saab liita erinevaid küsimustike, testide tulemusi, vigastuste ajalugu jms. Iga mängija väärib parimat jalgpalliharidust ja selgem ülevaade oma tegevustest võimaldab meil klubina teha sügavamat analüüsi, et seda pakkuda.“


Supervivent OÜ omanik ja Panasonic rugged arvutite spetsialist Oliver Šults:


„On inspireeriv, kuidas Jalgpallikool Tammeka personal on suutnud järjest keerulisemaks muutuvates tingimustes leida viise ja võimalusi laste ja noorte sporditegevuse jätkumiseks. Kõikide õppimist või arengut puudutavate tegevuste juures on oluline järjepidevus. Tammeka näitab lastele ja noortele suurepärast eeskuju, kuidas olla jätkusuutlikult orienteeritud lahendustele ja võimalustele.


“Treenerite jaoks on olnud suur väljakutse, kuidas jätkata trennidega, et lastel ja noortel ei tekiks uut harjumust - harjumust istuda kodus. Imetlen väga klubi personali sitkust ja ühtlasi nõtkust. Nad on säilitanud keerulistes oludes töö toimimise ja olnud seejuures paindlikud vastavalt tingimustele. Seetõttu soovin anda ka oma panuse laste ja noorte sporditegevuse edendamisse.“


Supervivent OÜ on spetsialiseerunud Panasonic Toughbook rugged arvutilahenduste ja välitööarvutite pakkuja Eestis, kes leiab pühendusega parima lahenduse kiirelt, soodsalt ja kvaliteetselt.

259 views
bottom of page